Joom pareri, taxe si plata la livrare in Romania

Joom este o platforma online de comert electronic care conecteaza cumparatorii cu vanzatorii din intreaga lume.

Pe Joom utilizatorii pot cumpara o gama larga de produse, inclusiv imbracaminte, accesorii, electronice, produse cosmetice și multe altele la preturi accesibile.

Platforma Joom este disponibila in mai multe tari din intreaga lume și este cunoscuta pentru optiunile sale de transport gratuit și pentru politica sa de returnare si rambursare a banilor.

Parerile utilizatorilor despre Joom sunt impartite, unii fiind multumiti de serviciile si produsele oferite iar altii avand probleme cu livrarea, plata la livrare sau calitatea produselor.

Cum a aparut Joom?

Joom a fost fondata in 2016 in Rusia de catre Ilya Shirokov si Konstantin Khaliman.

Initial platforma a fost lansata sub numele de „Goods punct ru” iar ulterior a fost redenumita in „Joom” si si-a extins prezenta in alte tari din lume.

In prezent, compania are sediul in Luxemburg si este prezenta in mai mult de 150 de tari, cu sute de milioane de utilizatori inregistrati si mii de vanzatori care isi comercializeaza produsele pe platforma.

Este Joom un site de incredere?

Joom este o platforma legitima si de incredere, insa exista unele riscuri asociate cumparaturilor online care se aplica in general oricarei platforme de comert electronic.

Cititi cu atentie parerile si recenziile produselor precum si termenii si conditiile de livrare si returnare a produselor inainte de a face o achizitie.

De asemenea, este important sa verificati daca vanzatorul este de incredere, daca are o istorie buna si daca are un sistem de evaluare pozitiv din partea clientilor.

Pareri Joom culese intern si extern

Dupa cum am mentionat anterior, exista opinii impartite, iar din imaginile de mai jos se observa doar doua pareri, majoritatea cu evaluare de 1 si cealalta jumatate cu 5. Fun!

sursa: trustpilot.com
sursa: scamadviser.com

Indiferent de circumstante, cred ca poti fi multumit sau nu de achizitia ta insa nu cred ca este imposibil sa-ti recuperezi banii daca esti nemultumit.

Plata la livrare in Romania?

Din pacate plata la livrare nu este disponibila pentru toate comenzile de pe Joom in Romania.

Optiunea de plata la livrare este disponibila pentru anumite produse si pentru anumite regiuni din tara, insa in general plata cu cardul sau prin intermediul altor metode de plata electronice este cea mai comuna metoda de plata pe Joom.

Optiunile de plata disponibile sunt afisate in timpul procesului de cumparare pe Joom.

Verificati cu atentie optiunile de plata disponibile si termenii si conditiile de livrare si returnare a produselor inainte de a face o achizitie .

Joom in Romania, plati si taxe ?

Joom este disponibil in Romania si permite cumparatorilor sa achizitioneze produse din intreaga lume.

In general pretul afisat pentru produsele de pe Joom include costul produsului in sine, costul de transport si orice taxe si impozite aplicabile.

In ceea ce priveste taxele implicate, in Romania produsele comandate din afara Uniunii Europene (UE) pot fi supuse taxelor vamale si TVA. Taxele vamale sunt impuse de autoritatile vamale si pot varia in functie de tipul si valoarea produsului, in timp ce TVA-ul este impus de stat si este calculat la valoarea totala a produsului inclusiv costurile de transport.

Daca cumparati un produs din afara UE prin intermediul Joom sau orice alta platforma este posibil sa fiti obligat sa platiti aceste taxe suplimentare la livrare.

Verificati cu atentie costurile totale ale produsului inainte de a face o achizitie.

Detaliile oficiale le verificati cu autoritatile vamale din Romania,cu un avocat sau consultant fiscal inainte de a face achizitii internationale pentru a fi sigur ca sunteti constient de toate implicatiile fiscale si legale.

Surse: scamadviser;trustpilot.com

Spune-ti parerea

   Leave a reply

   5 × 5 =

   ggtech
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0