Cele mai bune laptopuri cu tastatura iluminata

De ce sunt importante tastaturile iluminate

Atunci cand vine vorba de utilizarea unui laptop intr-un mediu cu lumina redusa sau in timpul noptii, tastatura iluminata este o caracteristica cruciala.

Dar de ce sunt tastaturile iluminate atat de importante?

Pentru inceput, acestea permit utilizatorilor sa vada tastele si sa tasteze mai usor in conditii de lumina redusa. De asemenea, tastaturile iluminate pot ajuta la reducerea oboselii oculare si sunt mai confortabile pentru utilizatori. In acest articol, voi discuta mai in detaliu despre cele mai bune laptopuri cu tastaturi iluminate.

Beneficiile utilizarii laptopurilor cu tastaturi iluminate

Exista mai multe beneficii ale utilizarii unui laptop cu tastatura iluminata:

 • In primul rand, acestea permit utilizatorilor sa vada mai bine tastele intr-un mediu cu lumina redusa sau in timpul noptii.
  Acest lucru este util pentru cei care lucreaza intr-un birou cu lumina redusa sau care calatoresc frecvent si trebuie sa lucreze intr-un avion sau intr-un tren.
 • In al doilea rand, tastaturile iluminate pot ajuta la reducerea oboselii oculare. Atunci cand utilizatorii trebuie sa forteze ochii pentru a vedea tastele pe o tastatura neiluminata, acestia pot experimenta oboseala si disconfort ocular.
  Utilizarea unui laptop cu tastatura iluminata ajuta la reducerea acestor probleme.
 • In cele din urma, laptopurile cu tastaturi iluminate pot fi mai confortabile pentru utilizatori in general. Deoarece tastele sunt iluminate, utilizatorii pot vedea mai usor literele si simbolurile de pe tastatura, ceea ce poate ajuta la reducerea erorilor de tastare.
  Acest lucru poate fi util pentru cei care petrec mult timp tastand sau care trebuie sa scrie documente importante.

ASUS si Lenovo sunt doua dintre cele mai populare marci de laptopuri cu tastaturi iluminate. ASUS ofera o gama larga de laptopuri cu tastaturi iluminate, de la modelele entry-level la cele mai avansate. Lenovo este cunoscut pentru calitatea sa si ofera, de asemenea, o gama larga de laptopuri cu tastaturi iluminate.

Asus

ASUS VivoBook S15

Unul dintre cele mai bune laptopuri ASUS cu tastatura iluminata este ASUS VivoBook S15.
Acest laptop ofera un ecran de 15,6 inci Full HD, un procesor Intel Core i5 si o tastatura iluminata cu fundal iluminat.
De asemenea, acesta vine cu 8 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB, ceea ce inseamna ca poate gestiona sarcini complexe cu usurinta.
Lenovo

Lenovo Yoga C940

Lenovo Yoga C940 este un alt laptop cu tastatura iluminata excelent.
Aceasta ofera un ecran de 14 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un procesor Intel Core i7 si o tastatura iluminata cu fundal iluminat.
De asemenea, acesta vine cu 12 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB, ceea ce il face un laptop puternic si capabil sa gestioneze sarcini complexe.

Alte laptopuri cu tastaturi iluminate – HP si Dell.

In afara de ASUS si Lenovo, exista si alte marci de laptopuri cu tastaturi iluminate care merita mentionate, HP si DELL.

HP

HP Envy 13

HP Envy 13 este un laptop excelent cu tastatura iluminata. Acesta ofera un ecran de 13,3 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un procesor Intel Core i7 si o tastatura iluminata cu fundal iluminat. De asemenea, acesta vine cu 8 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB, ceea ce il face un laptop puternic si capabil sa gestioneze sarcini complexe.
Dell

Dell XPS 13

Dell XPS 13 este un alt laptop cu tastatura iluminata excelent. Acesta ofera un ecran de 13,3 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un procesor Intel Core i7 si o tastatura iluminata cu fundal iluminat. De asemenea, acesta vine cu 16 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB, ceea ce il face un laptop puternic si capabil sa gestioneze sarcini complexe.

Cum sa alegeti cel mai bun laptop cu tastatura iluminata pentru nevoile dvs.

Atunci cand cautati un laptop cu tastatura iluminata, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare.

 • In primul rand, asigurati-va ca tastatura este iluminata si ca lumina este suficient de puternica pentru a fi vizibila intr-un mediu cu lumina redusa sau in timpul noptii.
 • In al doilea rand, verificati specificatiile laptopului si asigurati-va ca acesta este capabil sa gestioneze sarcini complexe.
 • In cele din urma, verificati pretul si asigurati-va ca se incadreaza in bugetul dvs.

Sfaturi pentru mentinerea tastaturii iluminate a laptopului

Pentru a va asigura ca tastatura iluminata a laptopului dvs. ramane in stare buna de functionare, exista cateva lucruri pe care le puteti face. In primul rand, evitati sa va varsati lichide pe tastatura. In al doilea rand, curatati tastatura cu regularitate pentru a indeparta murdaria si praful. In cele din urma, evitati sa apasati tare pe taste pentru a preveni uzura si deteriorarea acestora.

De ce merita sa investiti intr-un laptop cu tastatura iluminata

In concluzie, un laptop cu tastatura iluminata poate fi o investitie excelenta pentru cei care petrec mult timp tastand sau care lucreaza intr-un mediu cu lumina redusa sau in timpul noptii.

Exista mai multe beneficii ale utilizarii unui laptop cu tastatura iluminata, cum ar fi o experienta de tastare mai buna si o reducere a oboselii oculare.

ASUS, Lenovo, HP si Dell sunt doar cateva dintre marcile care ofera laptopuri cu tastaturi iluminate de calitate.

Inainte de a cumpara un laptop cu tastatura iluminata, asigurati-va ca verificati specificatiile si pretul acestuia si ca se incadreaza in nevoile si bugetul dvs.

Tags:

Spune-ti parerea

   Leave a reply

   3 × 5 =

   ggtech
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0