Termeni si Conditii

Toate drepturile asupra conţinutului propriu sunt rezervate în numele ggtech.ro

Pentru a reproduce integral sau parţial textele şi imaginile publicate pe site este nevoie de acordul expres al administratorului admin(at)ggtech.ro

În cazul preluării unor pasaje sub formă de citat, condiţia este ca ele să nu depăşească 300 caractere şi să fie însoţite de un link (activ, dofollow) către versiunea originală.
Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

ggtech.ro şi site-urile furnizoare de servicii (în principal Google) folosesc cookies, care colectează şi stochează informaţii referitoare la computerul dvs. în scopul de-a vă oferi informaţie publicitară adecvată. Prin folosirea site-ului ggtech.ro, confirmaţi că înţelegeţi şi acceptaţi prelucrarea datelor personale. Aveţi opţiunea de a dezactiva modulul cookies din setările browserului.

Termeni și Condiții Generale pentru utilizarea website-ului GGtech

  1. Acceptarea termenilor și condițiilor Prin accesarea și utilizarea website-ului GGtech, sunteți de acord să respectați și să fiți legați de acești Termeni și Condiții Generale. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.
  2. Drepturi de proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului website-ului GGtech aparțin în totalitate GGtech sau altor terți licențiați și sunt protejate de legile relevante în materie de proprietate intelectuală.
  3. Utilizarea website-ului Accesul la website-ul GGtech este permis numai în scopuri personale și non-comerciale. Nu aveți dreptul să copiați, modificați, distribuiți, transmiteți sau să utilizați conținutul acestui website în alte scopuri decât cele permise expres în acești Termeni și Condiții.
  4. Informații și conținutul website-ului GGtech depune toate eforturile rezonabile pentru a furniza informații corecte și actualizate pe acest website. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor furnizate. Utilizarea conținutului acestui website se face pe propriul risc.
  5. Limitarea responsabilității GGtech nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website.
  6. Legile aplicabile Acești Termeni și Condiții Generale sunt guvernați de legile în vigoare și orice litigiu rezultat din acești termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.
  7. Modificări ale termenilor și condițiilor GGtech își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau revizui acești Termeni și Condiții Generale în orice moment, fără notificare prealabilă. Recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Prin utilizarea website-ului GGtech, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții Generale. În cazul neluării în considerare a acestor termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

ggtech
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0