Cele mai bune branduri de laptopuri

Laptopurile sunt acum mai importante ca niciodata. Odata cu cresterea numarului de oameni care lucreaza de acasa si cu schimbarea stilului de viata, laptopurile au devenit instrumente esentiale pentru comunicare, lucru si divertisment.

Cand vine vorba de alegerea unui laptop, exista o multime de optiuni disponibile, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. In acest articol, ne vom concentra pe cele mai bune marci de laptopuri disponibile astazi.

1

Cea mai buna marca de laptopuri

Apple – 9.8% Cota de piata WW

Brandul Apple – Cand vine vorba de laptopuri, Apple este un nume cunoscut si respectat. MacBook-urile sunt renumite pentru designul lor elegant, performantele lor puternice si sistemul de operare macOS. Acestea sunt alegerea perfecta pentru utilizatorii care cauta un laptop puternic, usor de utilizat si cu o integrare perfecta in ecosistemul Apple.

2

Cel mai de incredere brand de laptopuri

Dell – 17.5% din vanzari

Brandul Dell – Dell este o marca de laptopuri de incredere. Dell ofera o gama larga de modele de laptopuri, de la cele pentru utilizatorii de afaceri la cele pentru gamerii pasionati. Laptopurile Dell sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor si performantele de top, in special in ceea ce priveste afisarea si sunetul.

3

Marca de laptopuri cu cele mai multe vanzari

Lenovo – 24.1% Cota de piata

Marca Lenovo – Laptopurile Lenovo sunt cunoscute pentru calitatea constructiei lor si performantele de top. In plus, acestea sunt unele dintre cele mai durabile laptopuri disponibile pe piata, astfel incat sunt o alegere buna pentru cei care doresc un laptop care sa reziste mult timp. Lenovo ofera o gama larga de modele, de la cele pentru utilizatorii de afaceri la cele pentru jocuri.

4

Cea mai populara firma de laptopuri

HP – 19.4% Cota de piata

Firma HP – HP este o marca populara de laptopuri, cunoscuta pentru performantele sale de top si designul atractiv. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de preturi si de dimensiuni, astfel incat sa poti gasi un laptop HP care sa se potriveasca nevoilor tale.

5

Cea mai buna marca de laptopuri gaming

ASUS – 7.2% din vanzari

Marca ASUS – Laptopurile ASUS sunt populare in special printre gamerii pasionati, datorita performantelor lor de top si a designului lor atractiv. ASUS ofera o gama larga de modele, astfel incat sa poti gasi cel mai bun laptop gaming ASUS.

6

Cel mai accesibil brand de laptopuri

Acer

Acer este o marca populara de laptopuri, care ofera o gama larga de modele, de la cele de inalta performanta, pana la cele mai accesibile. Laptopurile Acer sunt cunoscute pentru calitatea constructiei lor si performantele lor puternice, facandu-le o alegere populara printre utilizatorii care doresc un laptop fiabil si puternic.

7

Cel mai bun dupa parerea ta?

Fujitsu?

Daca iti doresti un laptop de inalta calitate, acestea sunt cele mai bune marci de laptopuri de pe piata. Cand alegi un laptop, trebuie sa iei in considerare multe aspecte, cum ar fi pretul, performanta, dimensiunea, greutatea, durata de viata a bateriei si multe altele.

Sursa: Statista.com pe 2022
Prescurtari: WW: World wide

Tags:

Spune-ti parerea

   Leave a reply

   3 × 5 =

   ggtech
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0