Telefoane Oppo – Pareri si brand Review

Compania OPPO a fost înființată în 2004 și, deși este cunoscută în principal pentru telefoanele mobile, produce și alte dispozitive electronice, cum ar fi playere MP3 și Blu-Ray.

OPPO a început să își lărgească prezența globală în 2009 și de atunci a înregistrat o creștere rapidă, ajungând să fie unul dintre principalii jucători pe piața globală de smartphone-uri.

În România, OPPO a intrat pe piață mai târziu comparativ cu alte țări, însă a reușit să-și construiască o reputație solidă într-un timp scurt.

Daca nu vrei sa citesti, mergi direct catre Telefoane Oppo Pareri si Review mai jos, sarind peste urmatorul capitol.

OPPO: Un Brand de Telefoane in Ascensiune în România

OPPO este un producător chinez de telefoane mobile care și-a făcut debutul în România relativ recent, însă a reușit să câștige rapid popularitate prin combinarea designului inovator cu tehnologia avansată.

Compania OPPO a fost înființată în 2004 și, deși este cunoscută în principal pentru telefoanele mobile, produce și alte dispozitive electronice, cum ar fi playere MP3 și Blu-Ray. OPPO a început să își lărgească prezența globală în 2009 și de atunci a înregistrat o creștere rapidă, ajungând să fie unul dintre principalii jucători pe piața globală de smartphone-uri.

În România, OPPO a intrat pe piață mai târziu comparativ cu alte țări, însă a reușit să-și construiască o reputație solidă într-un timp scurt.

Ceea ce distinge OPPO de alte branduri de telefoane mobile este angajamentul său pentru inovație. Compania investește masiv în cercetare și dezvoltare, punând accent pe inovația în fotografie și încărcare.

De exemplu, OPPO a fost una dintre primele companii care a introdus camera rotativă, ecranul panoramic fără margini și tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

În România, telefoanele OPPO sunt apreciate pentru designul lor elegant, performanțele ridicate și tehnologia de încărcare rapidă, care asigură utilizatorilor o experiență mobilă de excepție. În plus, OPPO oferă un raport calitate-preț foarte bun, ceea ce a ajutat la creșterea popularității brandului în țara noastră.

Un alt aspect care a contribuit la popularitatea OPPO în România este angajamentul companiei pentru un serviciu de asistență excelent. OPPO își tratează clienții cu seriozitate, oferind suport rapid și eficient pentru toate problemele.

OPPO s-a impus ca un brand de telefoane mobile de încredere în România, datorită designului inovator, performanțelor ridicate și serviciului de asistență de excepție. Cu angajamentul său pentru inovație și calitate, este de așteptat ca OPPO să continue să crească în popularitate în următorii ani.

Clasificarea telefoanelor OPPO

Telefoanele OPPO sunt clasificate în mai multe serii, fiecare cu o audiență-țintă specifică și cu diferite caracteristici pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor. Iată cele mai populare serii de telefoane OPPO si cateva pareri ale utilizatorilor din Romania.

Recenzii si pareri telefoane Oppo din Romania

Seria Find X – Aceasta este seria de top a companiei, care include flagship-urile brandului. Telefoanele din această serie sunt cunoscute pentru designul lor inovator, performanța de top și camera de calitate superioară. Flagship-ul actual al OPPO este Find X6 Pro.

Pareri telefon Oppo Find X de pe emag

Seria Reno – Această serie este destinată celor care își doresc un telefon cu caracteristici de top, dar la un preț mai accesibil. Telefoanele din această serie sunt cunoscute pentru camerele lor de înaltă calitate, performanța bună și durata lungă a bateriei.

Review-uri telefon Oppo Reno de pe emag

Seria A – Aceasta este seria de buget a OPPO, care include telefoane la prețuri accesibile, dar care totuși oferă caracteristici decente. Deși aceste telefoane nu au specificațiile de top ale seriei Find X sau Reno, ele sunt destinate celor care caută un telefon de bază, fiabil, la un preț rezonabil.

Pareri telefoane Oppo A de pe emag

Când vine vorba de telefoane OPPO păreri sunt multe și variate. Personal, m-am aflat într-o plăcută surpriză să descopăr că acest brand ocupă poziția a patra în clasamentul vânzărilor globale de smartphone-uri, conform datelor prezentate în tabelul de mai jos.

Global OPPO Smartphone Market Share (%)
Brand
2021
Q1
2022
Q2
2022
Q3
2022
Q4
2022
Q1
2023
Samsung19%23%21%21%19%20%
Apple16%18%16%16%23%19%
Xiaomi14%12%13%13%11%10%
OPPO10%9%10%10%10%8%
vivo10%8%9%9%8%7%
Altele31%30%31%31%30%28%
Sursa: counterpointresearch.com

Pareri si review-uri externe Oppo

Am avut, de data aceasta, o surpriză mai puțin plăcută descoperind că există păreri și recenzii destul de critice pe Trustpilot, așa cum se poate vedea în imaginea atașată.

telefoane oppo pareri utilizatori
Sursa: Trustpilot

Telefoane Oppo – pareri pozitive

Sumar pareri telefoane Oppo – pozitive

 1. Calitate și raport calitate-preț: Mulți recenzori apreciază calitatea telefoanelor Oppo și le consideră bune în raport cu prețul. Acestea sunt adesea comparate favorabil cu alte branduri bine-cunoscute, precum Samsung și Apple.
 2. Durata bateriei și încărcarea: Anumiți utilizatori laudă durata de viață a bateriei și viteza de încărcare a telefoanelor Oppo. Un utilizator a menționat că bateria telefonului său Oppo Reno 8 se încarcă complet în doar 16 minute.
 3. Design și funcționalitate: Utilizatorii apreciază designul telefoanelor Oppo, deși unii au menționat că ar putea fi îmbunătățit. În plus, utilizatorii sunt mulțumiți de caracteristicile tehnologice și performanța telefoanelor.
 4. Serviciul pentru clienți: Recenziile evidențiază profesionalismul și dedicarea echipei de servicii pentru clienți Oppo.
 5. Durabilitate: Unii utilizatori au menționat că telefoanele Oppo sunt durabile, chiar și după căzături.

Cu toate acestea, au fost exprimate și unele critici. De exemplu, un utilizator a menționat că volumul redus la ascultarea muzicii prin boxe sau căști Bluetooth este un dezavantaj. Un alt utilizator a sugerat că Oppo ar trebui să ofere și telefoane mai ieftine pentru a atrage mai mulți clienți.

Telefoane Oppo – pareri negative

După cum reiese din recenziile de pe Trustpilot, există mai multe pareri comune ale utilizatorilor telefoanelor Oppo. Acestea includ:

 1. Probleme de performanță: Unii utilizatori au raportat că telefoanele Oppo au început să se miște mai lent și să devină mai puțin responsabile la câteva luni după achiziție.
 2. Calitatea ecranului: Unii utilizatori s-au plâns că ecranele telefoanelor Oppo se zgârie ușor și că arată învechite.
 3. Probleme cu camera: Anumite persoane au fost dezamăgite de calitatea camerei, observând că zoom-ul este slab și că imaginea este neclară.
 4. Probleme cu conectivitatea 4G: Anumiți utilizatori au raportat că telefoanele lor Oppo își pierd frecvent conexiunea la rețeaua 4G.
 5. Suportul pentru clienți: Mulți utilizatori au fost nemulțumiți de serviciul pentru clienți al Oppo, descriindu-l ca fiind lent, neeficient sau nepăsător.
 6. Probleme cu garanția și repararea: Anumiți utilizatori au avut probleme cu repararea telefoanelor Oppo aflate în garanție.
 7. Probleme cu încărcarea rapidă: Unii utilizatori au considerat că tehnologia de încărcare rapidă a Oppo este ineficientă sau chiar falsă, deoarece cablurile și încărcătoarele de înlocuire nu sunt disponibile.
 8. Probleme cu mesajele text: Unii utilizatori au raportat primirea de mesaje text multiple sau nerecepționarea acestora.
 9. Probleme cu actualizările de sistem: Câțiva utilizatori au menționat că telefoanele lor Oppo au început să funcționeze necorespunzător după actualizările de sistem.

Aceste probleme pot varia în funcție de modelul telefonului Oppo și de utilizare, și este de așteptat ca Oppo să lucreze la rezolvarea acestor probleme în viitoarele lor modele de telefoane.

Cele mai frecvente intrebari – FAQ

Cât de bune sunt telefoanele Oppo?

Telefoanele Oppo sunt în general bine evaluate pentru calitatea construcției, performanța camerei, durata de viață a bateriei și raportul calitate-preț. Totuși, acest lucru poate varia în funcție de modelul specific.

Telefoanele Oppo pot rula aplicații Android?

Da, telefoanele Oppo folosesc sistemul de operare Android și pot rula cele mai multe aplicații disponibile pe Google Play Store.

Cum este durata de viață a bateriei la telefoanele Oppo?

Durata de viață a bateriei variază în funcție de model, dar multe telefoane Oppo sunt recunoscute pentru durata de viață a bateriei lor lungă. În plus, multe modele dispun de tehnologie de încărcare rapidă.

Oppo oferă actualizări ale sistemului de operare?

Da, Oppo oferă actualizări ale sistemului de operare Android pentru telefoanele sale. Acestea includ atât actualizări de securitate, cât și actualizări la versiuni noi de Android.

Cum este performanța camerei la telefoanele Oppo?

Oppo este cunoscut pentru inovațiile sale în tehnologia camerei. Deși performanța camerei poate varia în funcție de model, multe telefoane Oppo au camere de înaltă calitate care includ caracteristici avansate, cum ar fi fotografierea la rezoluție mare, zoom optic și stabilizare a imaginii.

Oppo oferă servicii de reparații pentru telefoanele sale?

Da, Oppo oferă servicii de reparații pentru telefoanele sale. Este cel mai bine să verificați cu serviciul pentru clienți Oppo sau cu furnizorul dvs. pentru detalii despre serviciile de reparații disponibile în zona dvs.

Cât de durabile sunt telefoanele Oppo?

Durabilitatea unui telefon Oppo poate varia în funcție de model și de modul în care este utilizat. Multe recenzii ale clienților sugerează că telefoanele Oppo sunt durabile și pot rezista la uzura normală.

Unde sunt fabricate telefoanele Oppo?

Oppo este o companie chineză și majoritatea telefoanelor sale sunt fabricate în China.

Spune-ti parerea

   Leave a reply

   twenty − eighteen =

   ggtech
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0