Harta statii incarcare Tesla Romania si preturi

6 Puncte de incarcare Tesla in Romania

România are privilegiul de a găzdui șase statii incarcare Tesla Romania Supercharger în diverse orașe importante, asigurând proprietarilor de mașini electrice Tesla o încărcare rapidă și convenabilă în timpul călătoriilor lor.

Harta statiilor incarcare Tesla Supercharger active si viitoare din Romania in 2023

Aceste stații reprezintă o parte esențială a infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice din țară și facilitează tranziția spre mobilitatea electrică sustenabilă.

Iată mai multe informații despre fiecare dintre aceste stații in Romania:

 1. București: Calea Floreasca 246B
  Stația Supercharger din București este amplasată pe Calea Floreasca, oferind o opțiune comodă pentru proprietarii de Tesla din capitală și din împrejurimi. Această stație reprezintă un punct important pe harta rețelei Supercharger din România.
 2. Cluj-Napoca: Strada Avram Iancu 492-500
  Stația Supercharger din Cluj-Napoca se află pe Strada Avram Iancu, în orașul Florești. Această locație strategică acoperă una dintre cele mai importante zone urbane din România, oferind posibilitatea încărcării rapide pentru proprietarii de mașini electrice Tesla din regiune.
 3. Constanța: Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C
  Stația Supercharger din Constanța este situată pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și deserveste orașul și zonele înconjurătoare. Aceast punct de incarcare tesla oferă o soluție de încărcare rapidă pentru cei care călătoresc pe litoralul Mării Negre sau locuiesc în regiune.
 4. Pitești: DN65B F4
  Stația Supercharger din Pitești este amplasată pe DN65B și reprezintă un punct important de încărcare în apropierea orașului. Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarii de Tesla care călătoresc pe Autostrada A1, care leagă Bucureștiul de vestul țării.
 5. Sibiu: Strada Sibiului 5
  Stația Supercharger din Sibiu se află pe Strada Sibiului, în localitatea Șelimbăr. Acestă stație de incarcare Tesla este situată strategic și servește proprietarii de mașini electrice Tesla din regiunea Transilvaniei și nu numai, oferindu-le posibilitatea de a călători cu încredere pe distanțe lungi.
 6. Timișoara: B-dul Revolutiei 1989, Nr 2A
  Stația Supercharger din Timișoara este amplasată pe Bulevardul Revoluției 1989 și reprezintă o opțiune importantă pentru proprietarii de Tesla din vestul României. Această stație facilitează călătoriile pe distanțe lungi și sprijină dezvoltarea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice în regiune.

Preturi statii de incarcare Testa

Tesla oferă tarife competitive pentru încărcarea la stațiile Supercharger în România. Prețurile pot varia în funcție de locație și de acordurile încheiate cu operatorii de stații de încărcare.

Prețurile pentru încărcarea la stațiile de incarcare Supercharger sunt stabilite pe baza consumului de energie, exprimat în kilowatt-oră (kWh).

Preturi incarcare statii Tesla Supercharger in Romania:
Bucuresti – 1.95 Lei / kWh
Constanta – 1.95 Lei / kWh
Pitesti – 1.95 Lei / kWh
Sibiu – 1.95 Lei / kWh
Cluj – 1.95 Lei / kWh
Timisoara – 1.95 Lei / kWh
Preturi statii incarcare Tesla sunt de la data postarii articolului.

Pret inactivitate in statie Tesla

Fiecare statie incarcare Tesla Supercharger din România și din întreaga lume are politici și tarife specifice, care pot include și taxe de inactivitate, cunoscute și sub denumirea de idle fees. Aceste taxe sunt introduse pentru a încuraja utilizarea eficientă a stațiilor de încărcare și pentru a permite un flux mai rapid al mașinilor în timpul perioadelor aglomerate.

Taxa inactivitate in Romania este de ~5 Lei / min

Taxa de inactivitate poate fi aplicată atunci când un vehicul Tesla este încărcat complet sau este lăsat conectat la stație pentru o perioadă prelungită după finalizarea încărcării. Scopul acestei taxe este de a asigura că stațiile Supercharger sunt disponibile pentru utilizatorii care au nevoie de încărcare și de a descuraja blocarea stațiilor de încărcare pentru perioade lungi de timp, fără a utiliza eficient resursele disponibile.

Este important ca utilizatorii să verifice și să respecte politica fiecărei stații Supercharger în ceea ce privește taxele de inactivitate și perioadele maxime de utilizare a stațiilor. Informațiile despre aceste taxe și politici pot fi găsite în aplicația Tesla sau pe site-ul oficial al companiei. Prin respectarea acestor reguli, utilizatorii pot contribui la o experiență mai bună și mai echitabilă pentru toți utilizatorii de stații Supercharger.

Viitorul Tesla in Romania

Fiecare dintre aceste stații Supercharger Tesla oferă proprietarilor de mașini electrice Tesla o încărcare rapidă și convenabilă. Acestea sunt dotate cu încărcătoare de mare putere, permițând mașinilor Tesla să se încarce rapid și eficient.

Cu ajutorul tehnologiei avansate și a sistemelor integrate ale mașinilor Tesla, utilizatorii pot identifica ușor aceste stații pe hartă și pot planifica traseele în funcție de aceste puncte de încărcare strategic amplasate.

Este demn de menționat că extinderea rețelei Supercharger în România, care permite și mașinilor electrice de alte mărci să beneficieze de aceste stații, demonstrează angajamentul Tesla față de dezvoltarea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice și promovarea utilizării energiei curate. Astfel, posesorii de mașini electrice de diverse mărci pot profita de avantajele încărcării rapide și extinde libertatea deplasării în România.

Cu aceste șase stații Supercharger Tesla în România și cu perspectivele de expansiune viitoare, se întrezărește o infrastructură de încărcare din ce în ce mai robustă, care susține tranziția către mobilitatea electrică în țară.

În viitor, se preconizează că rețeaua de stații incarcare Tesla Supercharger va continua să crească, oferind proprietarilor de mașini electrice posibilitatea de a călători în mod sustenabil și fără probleme pe teritoriul românesc.

Spune-ti parerea

   Leave a reply

   15 + nine =

   ggtech
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0